Manicure

Een manicure start steeds met het in vorm vijlen van de natuurlijke nagel. Daarna worden de nagelriemen behandeld en verzorgd. Om af te sluiten kan je genieten van een handmassage met hydraterende handcrème en verzorgende olie. Wil je de manicure naar een hoger niveau tillen, ga dan voor de prestige manicure waar we een leuk nagellakkleurtje toevoegen. Of ga voor de luxe manicure en ervaar de ultieme handverzorging. Alle voordelen van een prestige manicure gecombineerd met de therapeutische dieptewerking van paraffine. Of je nu last hebt van artritis of gewoon heerlijk zachte handen wilt, een paraffinepakking is altijd een goed idee.

Gellak

Heb je genoeg van gewone nagellak die er binnen enkele dagen al af is? Gellak is een soort nagellak met de voordelen van gel. Deze blijft 2 tot 3 weken zitten. Je kan kiezen uit een ruim gamma aan kleuren en leuke nail-art.

Gelnagels

Gelnagels zijn kunstnagels, in elke vorm van het woord. Het plaatsen van gelnagels is een kunst en vergt precisie. De lengte en vorm van je natuurlijke nagel kan volledig worden aangepast. Gel is een stevig maar hindert niet. Het voelt voor jezelf nog steeds natuurlijk aan. Gelnagels kan je tot 4 weken houden, dan dienen ze te worden bijgewerkt.