WENKBRAUWEN

HENNA BROWS

Wil jij strakke en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor de henna brows. Dat zorgt meteen voor expressie, emotie en symmetrie in het gelaat.
 
Hebben je wenkbrauwen enkel een opfrissing nodig qua kleur, ga dan voor de browtinting. Bij browtinting worden enkel de haartjes gekleurd. Of wil je gewoon jouw wenkbrauwen in een mooie vorm krijgen? Dan is suikerontharing van de wenkbrauwen dé ideale behandeling voor je.
 
Henna biedt een perfect alternatief voor de klassieke wenkbrauwverf dat niet alleen de haren verft maar ook de huid. Bovendien geeft henna een mooi getekend effect. Zo sta je dus op met prachtige wenkbrauwen en kost het je minder tijd om ze bij te tekenen!

browmapping

Tijdens de henna brows behandeling krijgen je wenkbrauwen een milde reiniging en een scrub, zodat de Henna nog beter hecht.

Vervolgens gaan we over tot de browmapping waarbij we jouw ideale wenkbrauw bepalen en uittekenen op basis van jouw gelaat.

We brengen de grote lijnen in kaart en contouren deze met een witte crème. Zo blijft onze henna later mooi binnen de lijnen voor een strak resultaat.

Wij werken enkel met de beste brow producten van Supercilium.

Website BE: Supercilium

WOW brows

Vervolgens wordt de henna kleur afgestemd op jouw haarkleur en gelaatstint. Met een lichte opbouw in kleur – het ombré effect – wordt de henna of wenkbrauwkleur aangebracht.

Tot slot worden jouw wenkbrauwen in de perfecte vorm gebracht door te epileren met suikerwax.

Na de behandeling krijg je nog enkele tips om zo lang mogelijk te genieten van jouw perfecte wenkbrauwen.

Maak jouw afspraak