Gelaatsverzorging

brow lamination

Wil je graag wat vollere wenkbrauwen? Of wil je op­staan met de perfect ge­stylde wenkbrauwen zonder al te veel onderhoud? Dan is onze brow lamination iets voor jou!

Brow Lamination of browlift  is een innovatieve behandeling om de wenkbrauwen de perfecte vorm te geven.  Dankzij deze behandeling worden de wenkbrauwharen voor een langere tijd in de gewenste richting omhoog geplaatst wat zorgt voor een gedefinieerde brow lift.

De brow lamination geeft niet alleen een lift, maar zorgt er ook voor dat de wenkbrauwharen dikker lijken en omhoog gaan staan waardoor je de populaire fluffy brows look creëert.

Tip: Maak jouw look compleet door te combineren met onze lashlift.

Meer weten

DE PERFECTE WENKBRAUW

Brow Lamination is vooral aan te raden wanneer de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien of bij dikke, warrige en asymmetrische wenkbrauwen. Gedaan met die rommelige look, de brow lamination temt zelfs de meest stugge wenkbrauwharen!

Tijdens de behandeling worden enkele producten of serums aangebracht om zo de wenkbrauwharen vanaf de wortel vast te zetten. Met een speciale lotion worden de haren in een bepaalde richting opgeborsteld. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwharen eveneens gekleurd indien gewenst.

De brow lamination behandeling is niet schadelijk voor je wenkbrauwen.

LANGDURIG RESULTAAT

Het effect van de brow lamination is 4 tot 6 weken zichtbaar. Om wekenlang te genieten van het gelifte effect moeten de wenkbrauwen elke ochtend in de gewenste richting worden gekamd. Na de behandeling krijg je een borsteltje mee naar huis waar je dit zelf thuis mee kan doen.

Wij werken enkel met de beste brow producten van Supercilium.

Website BE: Supercilium

 

Maak nu jouw afspraak