Getest: Newpharma Winterbox

22:11 Evi De Mey 1 Comments


Laat ons beginnen bij het begin: Newpharma. Doet het al een belletje bij jullie rinkelen? Velen leggen meteen een link naar de apotheek, maar ik kan u al vertellen dat Newpharma zoveel meer te bieden heeft.

Enkele weken geleden mocht ik van Laura van Newpharma de Winterbox ontvangen. Ik wist vooraf echt niet aan wat ik me kon verwachten dus ging voor de complete verrassing. Een pakje opendoen is sowieso leuk maar om echt op ontdekkingstocht te gaan, dat is net nog net iets anders.

Unboxen jullie mee?


Zoals jullie kunnen zien is er inderdaad een leuk assortiment samengesteld voor de winter. Een mooie greep uit het gamma van Newpharma. Laat je dus niet leiden door de "apotheekstempel" want voor geneesmiddelen op voorschrift moet je hier niet zijn. Meer info over de site zelf kom je verder te weten.

We weten allemaal dat de winter een effect heeft op "ons velletje" en dat moet verzorgd worden. Een topper is hier dan ook de volgende douchegel. Bovenop de heerlijke geur is het ook nog een handige flacon. Want geef toe, het is zoveel handiger om douchegel omhoog te hangen dan een gans assortiment naast elkaar te moeten zetten. Het oog wil ook wat :)


Verder in het gamma "verzorg je huid" ontdekten we een verzorgende balsem voor de droge huid. Nog zo'n typische winterkwaal zeg maar. Je hoeft helemaal niet veel te gebruiken voor een goed resultaat. Een zeer goede herstellende crème die niet vettig is.Ons uiterlijk hebben we al goed kunnen beschermen tegen de winter maar ook vanbinnen kan je wel wat extra's gebruiken. Kleine kindjes geven ze vooral extra Vitamine D, maar als volwassenen besteden we er vaak weinig aandacht aan. Terwijl elk lichaam soms wel eens een extra boost kan gebruiken. Een overzicht van essentiële vitamines kan je hier vinden.

Alvityl heeft een gamma dat zich vooral toespitst op de weerstand, of beter het gebrek er soms aan in de winter. Intussen gebruik ik het al even, mijn afweermechanisme mag ook wat steun gebruiken. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je dit blijft nemen, maar eerder op momenten dat je zegt "nu kan ik eens een boost gebruiken".


Iets anders wat we als volwassenen vaak gebruiken is Promagnor. We proberen regelmatig aan sport te doen met alle gevolgen van pijnlijke spieren. Magnesium biedt de perfecte aanvulling. Dankzij Promagnor heb ik veel minder spierkrampen. Ik wist voorheen ook niet dat er een instant versie van bestond dus heel handig om in mijn handtas te steken. De hectische ochtenden zorgen er soms voor dat ik het al eens vergeet te nemen.


Newpharma is dus veel ruimer dan wat je eerst denkt. Het is inderdaad de eerste Belgische online apotheek en heeft bovendien een prima service. Ze leveren binnen 24 uur in België.

De site zelf is zeer duidelijk en maakt een handig onderscheid. Via de categorieën kan je meteen doorklikken naar het gamma. Tevens wordt duidelijk vermeld of het een geneesmiddel is of niet, wat niet onbelangrijk is.

Newpharma biedt eigenlijk alle kwaliteitswaarborgen als Belgische apotheken, maar dit dan online. En om een goede dienstverlening te bieden geven ze zoveel mogelijk informatie, tot bijsluiter en beoordelingen toe.

Ik werd aangenaam verrast en geniet nog steeds van de Winterbox.
Bedankt Newpharma, je hebt er alvast nieuwe klanten bij!


Ik kreeg deze box toegestuurd en geef er mijn eigen mening over. Ik heb deze zelf getest en deel graag mijn ervaringen. Wees bewust dat met geneesmiddelen voorzichtig dient omgegaan te worden en dit niet gepromoot hoeft te worden als "tussendoortje". Dat ik deze blogpost publiceer is omdat ik geloof in het concept van Newpharma en waar ze voor staan. 

You Might Also Like

1 opmerking:

  1. Klopt; een échte, fysieke apotheek heeft zoveel meer te bieden! Niet alleen vind je er al deze producten en uiteraard ook geneesmiddelen; je krijgt er steeds deskundig advies-op-jouw-maat bovenop! Zo ben je er absoluut zeker van dat het product dat je koopt altijd weer bij je noden van dat moment aansluit.

    Je lokale ‘huis’apotheker werkt niet vanuit producten maar vanuit een oprechte bezorgdheid over jouw gezondheid. Dit gaat veel verder dan een bijsluiter of een online beoordeling; de jarenlange ervaring en wetenschappelijk onderbouwde expertise krijg je er vakkundig én met de glimlach bij.

    Dus, laat je zeker leiden door die apotheekstempel en spring gerust eens binnen bij je lokale buurtapotheek. Er is er vast eentje vlakbij die je de dag zelf nog – en niet binnen 24 uur - kan bijstaan met raad en daad! Doen!

    BeantwoordenVerwijderen